Välkomna till Lills Smycken & Pyssel

Vem är jag??

Mitt namn är Linda och föddes i Norrland, flyttade till 08 land och har nu avancerat till skåne ?Bor i hus med sambo och hund en bit utanför Kristianstad.. Jobbar som Undersköterska och trivs med det. Att få hjälpa människor som behöver det gör mig glad, även om det kan gå upp och ner som på vilket jobb som helst.

Varför gör jag det jag gör?

Så länge jag minns har jag älskat att pyssla och kan man sprida det man gör och att andra tycker om det är det ju en lycka i hjärtat. Armband, jordgubbsmössor och örhängen är det jag säljer mest av och jag hoppas att du hittar något unikt som du gillar. Dom flesta smycken görs bara i en upplaga, visst går det göra en samma likadan om ni hittar något som ni faller för. Allt går att diskutera och komma fram till en lösning på ? Mina smycken är gjorda av tibetanskt silver.

Frågor?? Tveka inte att höra av er med beställningar, frågor osv.. Tack för att ni tittar in och jag hoppas ni hittar något ni gillar..

Mvh Linda

Handgjort pyssel och annat som är kul

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig nu o få nyheter direkt till din mail!

Du är anmäld

Nu när du är anmäld kommer du att få nyheter och erbjudande regelbundet.